LJULJAČKE

Ljuljačke puno drvo hrast

Ljuljačke iz vlastite proizvodnje izvedene su iz lijepljenih lameliranih hrastovih elemenata dimenzije 120x120mm.
Prednost ovako proizvedenih elemenata u odnosu na piljene elemente su veća čvrstoća i elastičnost, stabilnost dimenzija jer se drvo ne savija i ne puca, veće dužine i presjeci, a prirodno rasušivanje i upijanje svedeno je na minimum.
Plemenito i moćno drvo hrasta samo po sebi predstavlja dugotrajnost i kvalitetu, a ovim načinom obrade možemo bez imalo ustručavanja reći da smo proizveli artikle koji svojom estetikom i kvalitetom plijene pažnju gdje god da se nalaze.
Elementi su zaštićeni Aqua lazurama.
Temeljenja igrala obložena su metalom koji odvaja drvo od podloge čime je drvena konstrukcija zaštićena od truljenja.
Vrhovi greda zaštićeni su Δ krovićem izvedenim od hrastovine, a vijci su od nehrđajučeg čelika ili su zaštićeni dekorativnim plastičnim kapicama.
Profili za učvršćivanje greda izrađeni su od nehrđajućeg čelika.
Ljuljačke su dostupne sa običnim sjedalicama, sigurnosnim sjedalicama (za djecu od 1+ godina), sjedalom ptičje gnijezdo (košara), užetom za ljuljanje te kombinacijom navedenih sjedala.
Obične sjedalice proizvedene su od visokokvalitetnog EPDM-a sa aluminijskim pojačanjima. Dostupne su u kombinaciji sa lancima od nehrđajućeg čelika ili vruće pocinčanog čelika. Promjer lanaca 5mm ili 6mm. Sjedalice posjeduju TÜV certifikat.
Igrala proizvedena u Hrvatskoj-EU, certificirana prema normi HRN EN 1176.

Napomena: Δ krović dostupan u više boja.

Za dodatne informacije o igralima molimo da nam se obratite.