KOMBINIRANA SPRAVA

Kombinirana sprava za istezanje i penjanje-zid sa grifovima

Kombinirane sprave za istezanje i penjanje iz vlastite proizvodnje izvedene su iz lijepljenih lameliranih hrastovih elemenata dimenzije 120x120mm.
Prednost ovako proizvedenih elemenata u odnosu na piljene elemente su veća čvrstoća i elastičnost, stabilnost dimenzija jer se drvo ne savija i ne puca, veće dužine i presjeci, a prirodno rasušivanje i upijanje svedeno je na minimum.
Plemenito i moćno drvo hrasta samo po sebi predstavlja dugotrajnost i kvalitetu, a ovim načinom obrade možemo bez imalo ustručavanja reći da smo proizveli artikle koji svojom estetikom i kvalitetom plijene pažnju gdje god da se nalaze.
Elementi su zaštićeni Aqua lazurama.
Temeljenja igrala obložena su metalom koji odvaja drvo od podloge čime je drvena konstrukcija zaštićena od truljenja.
Vrhovi greda mogu biti zaštićeni plastičnim (HDPE, UV stabilnim) kapicama, a vijci su od nehrđajučeg čelika ili su zaštićeni dekorativnim plastičnim kapicama.
Profili za učvršćivanje greda izrađeni su od nehrđajućeg čelika.
Užad penjalica izvedena je od čelika i presvučena polypropylenom te povezana visoko izdržljivim plastičnim konektorima. Drške i šipke izvedene su od nehrđajučeg čelika (inox).
Platforme i zidovi za penjanje su izvedeni od visokokvalitetne, protuklizne i vodootporne šperploče sa dodatkom visokokvalitetnih grifova za penjanje izrađenih od smole sa dodatkom kvarcnog pijeska (raznobojni).
Igrala proizvedena u Hrvatskoj-EU, certificirana prema normi HRN EN 1176.

Za dodatne informacije o igralima molimo da nam se obratite.