FITNESS 2

Fitness na otvorenom pruža priliku da aktivno provodite vrijeme na svježem zraku. To je prilika da promijenite stil života i započnete put sa fitnessom ili bodybuildingom. Opremu mogu koristiti svi, tinejdžeri ili starije osobe. Fitness oprema sigurno će se uklopiti u parkove, zelene ili betonske trgove, igrališta, plaže, srednje škole itd.
Svi materijali su pažljivo odabrani u najvišoj kvaliteti i svi uređaji su sigurni za uporabu kada se koriste u skladu sa standardnim uputama. Uređaji posjeduju potrebne certifikate sigurnosti i kvalitete, otporni su na vandalizam te ih nije potrebno održavati što osigurava dugoročnu upotrebu.

Najvažnije funkcije fitnessa:
- jača mišiće ruku i gornjih dijelovima tijela
- jača trbušne mišiće
- poboljšava koordinaciju kretanja
- poboljšava ukupno stanje i oblikuje tijelo
- jača mišiće nogu i donje dijelove tijela
- jača leđne mišiće i pomaže zadržati ispravno držanje tijela
- jača i poboljšava stražnje i glutealne mišiće
- poboljšava osjećaj ravnoteže.

Svi elementi Robinia Fitness izrađeni su od vrlo izdržljivog i masivnog drva Akacije promjera ~ 22 cm bez oštrih rubova, otpornih na vremenske uvjete. Šipke i rukohvati od nehrđajućeg čelika. Sjedala, nasloni te gazišta od dugotrajnih HPL ploča otpornih na vremenske uvjete. Ploča sa uputama za vježbanje od polikarbonata, držač za telefon izrađen od trajne HDPE ploče otporne na vremenske uvjete. Pokretni elementi se temelje na trajnom sustavu zatvorenom u kućištu koji ne zahtijevaju podmazivanje i održavanje osiguravajući dugi vijek trajanja uređaja.