PLATFORME ZA IGRU KOMBINIRANE

WOODEN SERIES

Kombinirane platforme iz serije Wooden izrađene su od laminirane borovine, impregnirane pod tlakom. Dimenzija greda 90x90mm.
Temeljenja igrala obložena su metalom koji odvaja drvo od podloge čime je drvena konstrukcija zaštićena od truljenja.
Vrhovi greda zaštičeni su plastičnim kapicama, a vijci su od nehrđajučeg čelika ili su, kao i vrhovi greda, zaštićeni kapicama.
Tobogan, ručke i prečke izvedeni su od nehrđajučeg čelika (inox).
Platforme i zidovi za penjanje izvedeni su od visokokvalitetne, protuklizne i vodootporne šperploče, a zidni paneli, paneli sa strane tobogana i edukativni paneli od HDPE ploča otpornih na vremenske utjecaje i vandalizam.
Igrala proizvedena u EU, TÜV i FSC® certifikat.

Napomena: sva igrala dostupna u više boja.

STEEL SERIES

Kombinirane platforme iz serije Steel izrađene su od galvaniziranog čelika koji dodatno može biti presvučen prahom. Dimenzija greda 80x80mm. Vrhovi greda zaštićeni su gumenim kapicama, a vijci plastičnim kapicama. Užad penjalica izvedena je od čelika i presvučena polypropylenom te povezana visoko izdržljivim plastičnim konektorima. Platforme i zidovi za penjanje su izvedeni od visokokvalitetne, protuklizne i vodootporne šperploče sa dodatkom visokokvalitetnih grifova za penjanje izrađenih od smole sa dodatkom kvarcnog pijeska (raznobojni). Ovisno o igralu, platforme mogu biti izvedene i iz HPL ploča. Tobogan i ostali metalni elementi izvedeni su od nehrđajućeg čelika (inox), a tuneli za provlačenje od PP-a. Bočni paneli i paneli na toboganima te edukativni paneli izvedeni su iz HDPE ploča otpornih na vremenske utjecaje i vandalizam.

Igrala proizvedena u EU, TÜV certifikat.

Napomena: sva igrala dostupna u više boja.

Za dodatne informacije o igralima i ostalim raspoloživim bojama molimo da nam se obratite.