KUĆICE ZA IGRU

WOODEN SERIES

Kućice iz serije Wooden izrađene su od laminirane borovine, impregnirane pod tlakom. Dimenzija greda 90x90mm. Temeljenja igrala obložena su metalom koji odvaja drvo od podloge čime je drvena konstrukcija zaštićena od truljenja. Vrhovi greda zaštičeni su plastičnim kapicama, a vijci su od nehrđajučeg čelika ili su, kao i vrhovi greda, zaštićeni kapicama. Ručke i šipke izvedene su od nehrđajučeg čelika (inox), a čelična užad zaštićena polypropylenom ili čelični lanci. Platforme su izvedene od visokokvalitetne, protuklizne i vodootporne šperploče, a krov, zidni paneli i sjedalice od HDPE ploča otpornih na vremenske utjecaje i vandalizam.

Grifovi za penjanje izrađeni su od smole sa dodatkom kvarcnog pijeska (raznobojni). U ponudi su razne vrste edukacijskih panela od HDPE ploča. Igrala proizvedena u EU, TÜV i FSC® certifikat.

Napomena: igrala dostupna u više boja.

STEEL SERIES

Kućice iz serije Steel izrađene su od galvanizirane čelične konstrukcije dimenzija 80x80mm. Vrhovi greda zaštićeni su gumenim kapicama, a vijci plastičnim kapicama.
Platforme i zidovi za penjanje su izvedeni od HDPE ploča otpornih na vremenske utjecaje i vandalizam ili od visokokvalitetne, protuklizne i vodootporne šperploče debljine 21mm, a krov, zidni paneli i sjedalice od HDPE ploča otpornih na vremenske utjecaje i vandalizam.
Grifovi za penjanje izrađeni su od smole sa dodatkom kvarcnog pijeska (raznobojni). Ostali metalni elementi izvedeni su od nehrđajućeg čelika (inox), a tuneli za provlačenje od PP-a. U ponudi su razne vrste edukacijskih panela od HDPE ploča:
- Mini shop (brojevi, matematički znakovi)
- Cvijeće
- Labirint
- Čarobni trokut okretni
- OX igra

Kućice su dostupne u više boja.

Igrala proizvedena u EU, TÜV certifikat. Napomena: igrala dostupna u više boja.